jún
5

A banki szigorítások következtében teljesen eltűntek az írott sajtós és televíziós reklámokból a különböző kedvezményeket nyújtó banki hitelakciók. Korábban gyakorlatilag 0 Ft kezdeti költséggel bármikor hozzá lehetett jutni a felvenni kívánt lakáscélú vagy szabad felhasználású jelzáloghitelekhez.

2009-ben azonban ezek az akciók teljesen eltűntek, illetve nem kapnak akkora média támogatást, mint korábban. Ha jobban körülnézünk a hitel piacon, vagy szakértő segítségét kérjük, akkor még most is találkozhatunk különböző banki akciókkal, melyekkel jelentős összeget lehet megtakarítani a hitelfelvétel során.

Számos esetben engedik le az ingatlan értékbecslési díját, vagy vállalják át a földhivatali ügyintézés díját, azonban a kedvezmények mértéke ezekben az akciókban jelentősen csökkent a 2008 év közepi állapothoz képest.

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-szemelyi-kolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr881166242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása