ápr
29

A hitelpiacon tapasztalható óriási keresletnek köszönhetően a kisebb összeget igénylő ügyfeleknél a szolgáltatás minősége alul marad a sok millió forintot igénylő ügyfelek kiszolgálásához képest. Biztosan már Ön is tapasztalta a pénzügyi szolgáltatók munkatársainak hozzáállását a csekélyebb jövedelmezőséget jelentő termékek értékesítésénél. Legyen szó kisebb összegű (min. 300.000 Ft) családi kiadásról, tartós fogyasztási cikk vásárlásáról vagy akár lakásának felújításáról! Mindezt ingatlan fedezet bevonása nélkül teheti meg. A folyósítás 1-2 nap alatt megoldható.
Hitelbírálat akár 5 perc alatt megoldható és a hitel sajátosságaiból adódóan nincs szüksége értékbecslésre és közjegyzőre sem, ami a kezdeti költségek tekintetében lényegesen olcsóvá teszi.
Egyszerű, akár adóstárs és kezes nélkül, már 62.500, Ft jövedelem mellett is igényelhető a személyi hitel.  A THM (Teljes hiteldíj mutató) 22-35 % között található, a hitelt devizanemétől és összegétől függően).

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-szemelyi-kolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr91093042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása