ápr
9

Amennyiben havi törlesztő részletei jelentősen megemelkedtek és kedvezőbbre szeretné cserélni hitelét, akkor számos lehetőség közül válogathat. Deviza alapú hitelének kiváltása forint alapra semmilyen esetre sem javasolt, hiszen az elszenvedett árfolyamveszteséget visszavonhatatlanul realizálja.A korábban svájci frankban felvett hiteleket hasonlóan frank alapú vagy euró alapú hitelre történő kiváltása a javasolt.

A devizahitelek Teljes hiteldíj mutatója 5,2-9 % között található. Korábban felvett lakáscélú hitelét a legtöbb pénzintézetnél továbbra is lakáscélú hitelkamatokkal tudja kiváltani, melyek alacsonyabb kamattal elérhetőek, mint a szabad felhasználású hitelek.

Amennyiben azt szeretné, hogy az első 1-2 évben alacsonyabb havi részletet kelljen fizetnie, akkor célszerű türelmi idős konstrukciót igényelni, mellyel az első időszakban csak kamat és kezelési költség fizetésére köteles. Ennek köszönhetően jelentős törlesztő részlet csökkenést lehet elérni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-szemelyi-kolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr951055110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása