ápr
15

Amennyiben a korábban felvett személyi kölcsönünket szeretnénk kiváltani, vagy magasabb összegű hitelre lenne szükségünk, akkor számos pénzintézetnél akadályokba ütközhetünk. A legtöbb banki csak a saját korábbi folyósítású személyi kölcsönét váltja ki, más bank személyi hitelét nem.

Az új kölcsön igénylésénél így a meglévő hitelünk havi törlesztő részlete jövedelmünket rontó tényezőként fog szerepelni, csökkentve a jóváhagyható hitel összegét.

Néhány banknál azonban megoldható a korábban felvett személyi kölcsönök kiváltása, természetesen azzal a feltétellel, hogy a kiváltani kívánt hitel fizetésében elmaradás nem lehet. Ezt folyószámlákkal és banki igazolásokkal kell igazolni. A nem, vagy késve fizetett személyi kölcsönök kiváltása már ezeknél a pénzintézeteknél sem megoldható.

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-szemelyi-kolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr771065826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása