ápr
26

Egyre többször találkozhatunk az egyes médiákban különböző kedvezményekkel kínált személyi kölcsön konstrukciókkal. Ezt gyakorlatilag pozitív jelként is értelmezhetjük, hiszen a befagyott hitelpiacok felengedésének kezdetét is jelentheti.
A magas kockázati felárak és a szűkös devizaforrásoknak köszönhetően a személyi kölcsönök kamat az elmúlt hónapokban jelentősen megemelkedett. a THM-ek (teljes hiteldíj mutatók) forint alapon ma már szinte mindenhol meghaladják a 30%-ot.
Fontos, hogy egy akciósként hirdetett személyi kölcsön közel sem jelenti azt, hogy az elérhető legkedvezőbb is a hitel piacon. Mindenképpen figyeljük a THM mutatók szintjét és a hitel devizanemét is. Számos akciós személyi kölcsön reklám végén kiderül, hogy a THM jóval magasabb, mint egy másik banknál elérhető nem akciós személyi kölcsön. Fontos továbbá, hogy sok pénzintézet csak az első 1-2 hónapra kínál alacsonyabb THM szintet, majd az akciós időszak letelte után jelentősen megemelkednek a havi részletek, ezt azonban a banki tanácsadók vagy a felelőtlen hitelközvetítők már elfelejtik említeni. Mindenképpen kérdezzünk rá tehát az akciós időszak hosszára is.
Az egyes akcióknak köszönhetően általában alacsonyabb kamattal vagy kezdeti költséggel juthatunk hozzá a felvenni kívánt hitelhez, azonban mindig figyeljünk az apró betűs részekre vagy forduljunk megbízható hiteltanácsadóhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-szemelyi-kolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr291086747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

providentsuper · http://www.provident.hu/pages/Hitel_kolcson 2009.11.16. 13:49:22

A Provident által nyújtott kölcsön esetében nincsenek váratlan költségek, a szerződéskötéskor megállapított kamat és egyéb hiteldíj-elemek pedig garantáltan nem változnak.
www.provident.hu/pages/Hitel_kolcson

providentsuper · http://www.provident.hu/pages/Hitel_kolcson 2009.11.19. 13:06:07

Nekem egy barátnőm ajánlotta a Providentet, mert tavaly nősült a fiam és akkor kellett hirtelen pénz.

Az tetszett nagyon, hogy gyors. Nem kellett kezes, semmiféle különösebb papírok. A bankban ilyen papír kell, olyan papír kell, ez meg egyszerű és gyors.
süti beállítások módosítása